Fashion

Purchases from Milan!

November 18, 2012

As promised, pictures of my main purchases from Milan! I actually have worn them a couple of times already. My Louis Vuitton bracelet is amazing for a “tres chic” look! The Chanel flats are timeless, the color is easy to wear and -lucky me- I had the last pair! The jeans I found by accidence in a store, just right before closing time. The purchase I could not live without anymore, would probably be the Chanel flats, just because they’re so simple and beautiful on the same time… What is your favorite?

Zoals beloofd, heb ik hier de foto’s van mijn hoofd-aankopen in Milaan! Ik heb ze inmiddels al een paar keer gedragen. De Louis Vuitton armband is super voor een “tres chic” look! De Chanel ballerina’s zijn tijdloos en hebben een ideale kleur om makkelijk mee te combineren. De jeans vond ik “toevallig” in een winkel, vlak voor sluitingstijd! Mijn favoriete aankoop waar ik nu echt niet meer zonder kan, zijn de Chanel flats, gewoon omdat ze zo simpel en mooi tegelijk zijn… Wat is jouw favoriet? DSC_0184 DSC_0185 Chanel flats DSC_0182

1 Comment

Leave a Reply

  • Reply LifeByMir January 27, 2013 at 8:02 pm

    wat een mooie aankopen zeg! echt om jaloers op te worden. Maar mag ik vragen wat je voor de flats hebt betaald? wil ze ook nog aanschaffen