Fashion Lifestyle

From Rimini with love part 2/2

August 18, 2013

DSC_0390

Waar ik altijd blij van wordt is het zien van mensen, waarvan je weet dat ze hun best op hun outfit hebben gedaan. In het Grand hotel di Rimini zie je niet anders. Tussen alle Italianen tref je dan ook weinig “mislukte” outfits aan. Met mannen in pakken van Brioni, schoenen van Santoni, en in overhemdjes van Kiton is het dan ook niet gedoemd te mislukken. Vrouwen in hun mooiste jurk, hoge hakken en afgestemde clutches. Een terras in Amsterdam is er saai bij. Heerlijk vind ik het om na een rustige dag bij het zwembad, uitgebreid middenin m’n “zelf-ingerichte-hotel-inloopkast” te gaan staan, en even rustig te tijd te nemen voor het kiezen van m’n complete outfit. Voor de desbetreffende avond op de foto’s, koos ik voor een simpele maar toch chique outfit. M’n sieraden heb ik beperkt gehouden, door enkel m’n LOVE ring te dragen, die wat mij betreft als statement door kan!

PS: Ik kon jullie de foto van de prachtige tuin van het hotel niet weerhouden

A thing that makes me always happy, is seeing people, who did their best on their outfit. In the Grand hotel di Rimini you can not see otherwise. Between all Italians it’s hard to find failed outfits. With men in suits of Brioni, shoes of Santoni, and shirts of Kiton there’s a small chance of failure. Women in their finest dresses, high heels and tailored clutches. A terrace in Amsterdam is compared to this way to boring. I think it’s wonderful, after a quiet day by the pool, to stand in the middle of my extensive “self-appointed-hotel-closet” and take responsibility for choosing my entire outfit. During the evening on my pictures, I chose a simple yet chic outfit. I kept my jewelry limited, by just wearing my LOVE ring, which I think is a statement.

PS: I couldn’t withold you the picture of the wonderful garden of the hotel

DSC_0392 DSC_0399 DSC_0405 DSC_0391 DSC_0352

I was wearing:
ZARA dress, ZARA heels, Louis Vuitton speedy 25 bag, Cartier rose gold LOVE ring, Tiffany and co. bow ring. Armcandy from the Italian market.

2 Comments

Leave a Reply

  • Reply Jennifer August 18, 2013 at 2:45 pm

    Heel erg mooi weer! De speedy in azur staat ook nog hoog op mijn lijstje 🙂

  • Reply Dionne September 14, 2013 at 10:06 am

    Ziet er goed uit!