Fashion

Outfit of the day

September 28, 2013

DSC_0456

Met een temperatuurmeter die 18 graden aangeeft, ben ik blij dat ik voorlopig mijn herfstjas nog even in mijn hoes in de kast kan laten hangen. Ondanks dat ik nu al s’nachts een bontjas aan wil trekken, probeer ik het “zonder jas naar buiten gevoel” zo lang mogelijk vast te houden. Met nog een ruim bedrag op mijn H&M giftcard, had ik van de week om 17.50 uur, nog 10 minuten de tijd om wat kleding in te slaan, waaronder dit nieuwe, zwarte vestje. Ideaal te combineren, lekker warm, en SUPER zacht! Ik draag hem hier met een skinny jeans, maar ook met een kort rokje, en stoere laarzen staat hij leuk.

With a temperature gauge indicating 18 degrees, I’m glad that my autumn-coat can stay in my closet. Although I already want to wear a fur coat at night, I try to keep the “going outside without a coat feeling” as long as possible. With a large amount on my H&M gift card, and only 10 minutes left until the shop was about to close, I needed to buy some new clothes, including this new, black cardigan. Very easy to combine, warm, and SUPER soft! On this pictures I’m wearing it with a skinny jeans, but it’s also nice with a short skirt, and some great boots.

DSC_0445 DSC_0461 DSC_0431 DSC_0473

I was wearing:
H&M cardigan, ZARA basic shirt, Victoria Beckham skinny jeans, Chloe Susanna boots, Chanel sunnies, Celine bag, Rolex watch, Cartier love ring, Tiffany and co. bow ring, Pomellato rings, Thomas Sabo ring

No Comments

Leave a Reply