Fashion Food

3 days in Milan part two

October 20, 2013

DSC_0469

Na het eerste nachtje slapen in het hotel, stonden we op met een lekker ontbijtje in het vooruitzicht. En wat een heerlijk weer was het! In tegenstelling tot vroeger, ontbijt ik tegenwoordig liever buiten het hotel, omdat er in een grote stad veel “verstopte” ontbijtzaakjes zitten. Na van te voren wat research te hebben gedaan, vond ik 1 van de 20 beste bakkerszaken van Italië, namelijk: Pavé. Een klein huiselijk bakkerszaakje waar je zowel je ontbijt kan afhalen, als ter plekke op eten. Je kunt er terecht voor de lekkerste croissants, kaneelbroodjes, maar ook gebakjes ontbreken er niet. Met als motto: “Bread or death”, is er dan ook geen twijfel over mogelijk dat ze er heerlijke verse broden verkopen.

Na het ontbijt was het tijd voor some serious shopping. Omdat Milaan voor mij nog steeds het walhalla is op shopgebied, weet ik dat ik van te voren een zware portemonnee moet meenemen. Het openbaar vervoer is er heel goedkoop, en is daarom ook een reden dat we zo veel mogelijk gebruik maken van de metro, die je zo goed als recht voor de deur (of eigenlijk onder de de deur) van de gewenste locatie afzet.

After the first night of sleep in the hotel, we had a delicious breakfast in the prospect. And what a lovely weather it was! We used to have breakfast at the hotel, but since a while, we prefer our start of the day outside of the hotel. In a big city like Milan, there are many tiny, and hidden restaurants, for a perfect breakfast. After some research in advance, I found 1 of the 20 best bakery’s of Italy, namely: Pavé. A small cozy bakery, where you can take away, but also have your breakfast right there. They have a lot of different types of food, like: croissants, cinnamon rolls, but also many different pastries. With their slogan: “Bread or death” there is no doubt that they have the best quality of fresh bread.

After breakfast, it was time for some serious shopping. Because Milan is still the shopping walhalla for me, I knew that I had to take a huge wallet with money with me.
Because of the inexpensively price of the public transport, we tried to make as much as possible use of the subway, which brings you almost right in front of your destination (or actually, under your destination).

DSC_0443 DSC_0444 DSC_0438 DSC_0455 DSC_0452

I was wearing:
D&G linen vest, James Perse basic t-shirt, Burberry jeans, Celine furry loafers, Balenciaga bracelet, Louis Vuitton neverfull bag, Accessorize oorbellen, Ray Ban sunnies, Rolex watch

3 Comments

Leave a Reply

  • Reply Evelien October 20, 2013 at 3:05 pm

    Die croissants zien er heerlijk uit! Buiten het hotel eten is inderdaad veel leuker.

  • Reply Lyssa October 23, 2013 at 1:06 pm

    Leuke loafers!

  • Reply Charissa May 9, 2016 at 6:04 pm

    Oehh wat lekker! Daar ga ik zeker heen als ik straks in Milaan ben… X