Fashion

Célfie

November 11, 2013

Schermafbeelding 2013-11-11 om 19.52.30

Afgelopen donderdag was het weer eens zover. Een pakketje uit de USA kwam binnen (hoe vervelend). Mijn reactie die vergelijkbaar was met het geluid van een gillende keukenmeid, zal voorlopig nog wel even in het achterhoofd van de postbezorger blijven zitten als hij onze straat binnenrijd. De Célfie sweater -wat mij betreft een musthave op het moment- is een super aanwinst voor m’n garderobe. Ik ben momenteel een groot fan van alle graphic prints, omdat ze zowel grappig als fashionable zijn. Ik draag de sweater hier met een boyfriend jeans, en maak het af met een paar hakken, om de outfit zowel stoer, als vrouwelijk te maken.

Last Thursday the time was there again. My package from the USA arrived (how terrible). The sound that I created at that moment, will definitely stay in the mind of the post delivery guy for the next couple of months. The Célfie sweater -which in my opinion is really a musthave at the moment- is a super accession to my wardrobe. I’m a huge fan of the graphic prints, because they are funny and fashionable at the same time. I wear the sweater here with a boyfriend jeans, and finish them with a pair of heels. It makes the outfit looks cool and feminine at the same time.

IMG_0321
_MG_8367
IMG_0305
IMG_0301
_MG_8398
_MG_8388

I was wearing:
Célfie sweater by Sincerely Jules
Blue Blood boyfriend jeans
COS cardigan
Christian Louboutin heels
Louis Vuitton speedy 30 bag
Rolex watch
Cartier love ring
H&M cuff

No Comments

Leave a Reply