Fashion

Isabel made me do it

November 14, 2013

DSC_0029

Eindelijk was het vandaag zo ver! De collectie van Isabel Marant voor H&M is er. Al maanden keek ik hier naar uit! De prachtstukken van Isabel Marant voor betaalbare prijzen. De Franse modeontwerpster creëert kledingstukken met een “je ne sais quoi” effect. Echter wordt over elke combinatie heel goed nagedacht, wat zorgt voor kwalitatieve, en originele outfits.
Vanochtend om 06.15 uur was ik klaarwakker, en ging met een sprint naar H&M in Utrecht. Na 1,5 uur ging de winkel open, en konden we om de beurt het “hoekje” van Isabel Marant in. Na een half uur shoppen inclusief passen, kocht ik de zwart/witte wollen trui, de grijze oversized coat, en nog een kante witte top. Naast deze 3 prachtstukken, ben ik vorige week ook nog geslaagd voor een nieuwe lederen broek! Na veel passen, kwam ik uit bij een legging van Balenciaga. Ik ben er SUPER blij mee! Heb jij iets gekocht van Isabel Marant haar collectie voor H&M?

Finally, the day was there! The collection from Isabel Marant x H&M is there. I was looking forward to this day for months! The most beautiful pieces of Isabel Marant for affordable prices. The French designer creates pieces with a “je ne said quoi” effect. Yet she puts a lot of energy in every piece, which together become an amazing and qualitative outfit. I woke up this morning at 06.15, and was awake immediately. I ran into the H&M store, and after a wait of 1,5 hours, the store opens and we had the opportunity to enter the “corner” of Isabel Marant. After 30 minutes of shopping and fitting, I bought the black and white wool sweater, the grey oversized coat, and a white lace top. Besides those three beautiful pieces, I also finally bought a black leather pants. After a lot of fitting sessions, I choose the leather leggings by Balenciaga. I’m SO happy with them! Did you bought something from the collection by Isabel Marant for H&M?

DSC_0009
DSC_0019
DSC_0010
DSC_0002
DSC_0041
DSC_0047
DSC_0099
DSC_0071

I was wearing:
Isabel Marant x H&M wool sweater
Isabel Marant x H&M wool coat
Balenciaga leather leggings
Christian Louboutin black suede heels
Céline Phantom bag

1 Comment

Leave a Reply

  • Reply Kim November 14, 2013 at 8:26 pm

    Hele mooie outfit! En wat ben je een mooie meid!