Fashion

Outfitpost in a different way

February 2, 2014

_MG_8512

Omdat een outfitpost shooten op straat zo voor de hand liggend is, was het tijd voor wat anders. “Jacqueline, wat zou je er van vinden om op het dak te poseren op een groot pand naast Utrecht Centraal”  eh… ja prima, leuk! Niet wetende dat ik daarvoor -een misschien niet eens goedgekeurd- noodtrappetje op moest, al naar beneden kijkend en beseffende dat ALS ik val, ik waarschijnlijk een noodstop veroorzaak voor 1 van de treinen die vlak langs het pand reden. “Jacqueline, als je dit doet, ben je echt de coolste blogger die ik ken”. Die uitspraak deed het hem. En hoe vaak krijg je de kans om in een leegstaand pand, met een enorm stadsuitzicht om foto’s te maken?

Because shooting an outfit post in the middle of the street is just so normal, it was time for something different. “Jacqueline, what do you think about shooting some pictures on a rooftop, on a huge building next to the central station in Utrecht” Eh… fine, I guess? Sure! Not knowing that I had to climb  – the probably not approved emergency stairs- and having a chance that IF I will fall down the stairs, I would cause an emergency break for one of the trains passing by. “Jacqueline, if you would do this, you’re really the coolest blogger I know”. That sentence said it all. I had to do this. And how often do you get the chance to stand on an empty building, with an amazing city view to shoot some pictures?

fmm13 fmm12 _MG_8533 fmm5

I was wearing:

Massimo Dutti cape
Zara plaided shirt
Burberry jeans
Chanel flats
Hermes belt
Celine Phantom bag
Louis Vuitton plastic but fantastic ring
JIDS earrings

3 Comments

Leave a Reply

 • Reply Sarandipity February 2, 2014 at 11:40 pm

  Wat een toffe foto’s en een mooie outfit!
  Je brengt me op een ideetje voor op mijn flat haha… Alleen ik heb al een x problemen gehad omtrent op het dak lopen (met oud & nieuw :p) dus dan zou ik het eerst helemaal moeten gaan vragen hahaha :p

  xxx Saranda
  http://www.sarandaadriana.com

  • Reply Jacqueline Schoots (Fashionmakesme) February 3, 2014 at 2:44 pm

   Hi Saranda!

   Thnx voor het compliment! Ja dat is inderdaad wel iets om rekening mee te houden, haha! Wij hadden een sleutel ter beschikking van het pand, dus dat was een veilige optie!

   X! Jacqueline

 • Reply Joy. February 3, 2014 at 12:52 pm

  Hele toffe foto’s!
  With love,

  Joy

  | justlikesushi.com |