Fashion

Something old, something new

April 25, 2014

DSC_0168

Toen ik laatst de prehistorische Adidas Superstar sneakers voorbij zag komen in de Vogue, was ik op slag weer verliefd. De schoenen waarvan ik dacht dat ze na mijn 11e toch echt niet meer konden, werden opeens weer heilig verklaard. De insteek om in Utrecht stad “even” snel een paar te kopen, werd al snel verpest door de mededeling “haha, mevrouw, sinds de Vogue zijn ze nationaal uitverkocht”. Om een onnodige grote zoektocht te voorkomen, besloot ik om in mijn kleine stadje terug te gaan naar de winkel waar ik ze 10 jaar geleden ook wist te scoren. En jahoor, in een kindermaat wist ik de sneakers te bemachtigen voor ook een kinderprijsje! Ideaal.

Wat vindt jij? Terug van weggeweest? Of had ik die periode achter me moeten laten? 🙂

When I lately spotted the old-fashioned Adidas Superstar sneakers in magazine Vogue, I absolutely fell in love again. The shoes which I thought not to wear after an age of 11, suddenly became holy again. The idea to run into Utrecht city to buy a pair was totally destroyed after the clear message of the lady in the Adidas store: “haha, mam, after the article in Vogue magazine, they are sold out everywhere”. To prevent a complete search, I decided to go to my small hometown, where I bought the same shoes about 10 years ago. And ofcourse … they had them! I bought them in a small size, for a small price. Just perfect.

What do you think? Back in track? Or did I had to leave this chapter behind me? 🙂

DSC_0184 DSC_0177 DSC_0159

I was wearing:
Adidas Superstar sneakers
Sandro leather jacket
ZARA white top
Burberry jeans
Ray ban mirror sunnies

1 Comment

Leave a Reply

  • Reply Kevin April 25, 2014 at 3:11 pm

    Yes finally!!!