Fashion Food Lifestyle

Welcome to the new fashion makes me!

June 9, 2014

Welkom bij de vernieuwde Fashion Makes Me!

Naast mijn voornemen om meer te gaan bloggen was het ook hoog tijd voor een make-over! Fashion makes me is in een nieuw jasje gestoken. Een nieuw jasje betekent een hoop nieuwe upcoming posts, want ik heb absoluut niet stil gezeten de afgelopen weken! Je kunt één deze dagen meegenieten van mijn weekendje Parijs, een lancering van een nieuw online concept, en een heleboel nieuwe aankopen. Ook zul je weer outfits gaan zien!

Niels wil ik bedanken voor de make-over. Laura en Ché, jullie wil ik bedanken voor de header! (Hoe kwam ik ook alweer fatsoenlijk uit die tas?) en Jits voor de make-up die me deed shinen op de foto!

Veel leesplezier, en laat zeker een comment achter!

Liefs,
Jacqueline

4 Comments

Leave a Reply

 • Reply Laura June 9, 2014 at 1:18 pm

  Ah, lief Jac! You’re welcome 🙂

 • Reply Dwain June 9, 2014 at 1:19 pm

  Love it Jacqui!!

 • Reply Sonja June 13, 2014 at 6:46 am

  Heerlijk outfit, staat je goed!

 • Reply Styled by Romy June 13, 2014 at 9:33 am

  Staat je erg mooi die top en skorts!

  http://www.styledbyromy.nl