Fashion

Lancering Meuq.nl

June 15, 2014

DSC_0227

Via mijn blog kreeg ik laatst een uitnodiging om een lancering bij te wonen van een nieuw, online concept. Het enige wat ik wist, was de naam van de website, en de locatie van de lancering.

Op 21 mei werd ik samen met Dwain verwacht op de 17e verdieping van het Ramada hotel, in Amsterdam, waar het concept bekend zou worden gemaakt door de eigenaresse van Meuq: Froukje, en door Mark van Eeuwen (ook wel bekend als Jack van Houten in GTST). Wat een prachtige locatie! Op het dakterras hadden we uitzicht over heel Amsterdam, en het weer zat ook nog goed mee.

Het idee achter Meuq is het online doorverkopen van schoenen. Froukje koopt jouw paar (gedragen) schoenen, die zij vervolgens weer verkoopt. Het varieert van simpele schoentjes tot duurdere designerschoenen. Ook heel leuk: als een paar schoenen niet verkocht wordt, doneert Froukje de schoenen aan een goed doel!

DSC_0214 DSC_0223 DSC_0215 DSC_0224 DSC_0229 DSC_0246 DSC_0243 DSC_0241 DSC_0250

Hoe denk jij over het concept?

Ik droeg:
Acne pin stripe suit
Alexander Wang top
Adidas superstar 2 sneakers
Céline Phantom tas

No Comments

Leave a Reply